Joomla! - WordPress

Sjalosh-IT

WEBsite bouw en onderhoud

joomla-naturel

Wat is Joomla?

Joomla!™ is een Content Management Systeem (CMS). Het biedt de mogelijkheid om websites en krachtige online applicaties te bouwen. Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij beschikbaar.

CMS

Een content management systeem (CMS) is software die de  inhoud van de website bijhoudt in een database. Inhoud kan zijn;  tekst, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken. Een groot voordeel van een CMS is dat het bijna geen technische kennis vereist om het CMS te beheren.

Basis website Joomla

In een basis website zit de bouw en het ontwerp van uw website.
Een ontwerp is op basis van een simpel template, gemaakt door Sjalosh-IT, of een gratis template van een derde partij.
Ik bouw uw website met behulp van joomla; een content management systeem. Daarbij maak ik gebruik van verschillende extensies (modules, componenten en plugins).

Een basis website bestaat uit:

  • Menu structuur - Onbeperkt aantal pagina's (5 pagina'smet tekst voer ik in en de rest door uzelf in te voeren)
  • 5 foto's
  • Contactformulier
  • Inlog module
  • Gebruiksvriendelijke editor (JCE)

Dit zijn de meest voorkomende modules binnen Joomla.

Wilt u zelf uw website gaan onderhouden?

Met Joomla is het eenvoudig om uw basis website te onderhouden. Indien u dat wenst kunt een op maat geschreven handleiding krijgen tbv uw website en eventueel persoonlijke uitleg zodat u de weg kan vinden in uw eigen site.

Support

Na oplevering van de website kunt u mij tot drie maanden na oplevering altijd om hulp vragen. Dit kost niets extra's mits ze binnen de grenzen van het redelijke blijven.

Na de gratis periode van 3 maanden kunt deze service eventueel verlengen door het afsluiten van een onderhoudscontract.